30.10.2022 Paylaşdı: Qurman 47 0

Balkan Mətbəxinin Əvəzsiz “Ajvar” Salatı

Balkan Mətbəxinin Əvəzsiz “Ajvar” Salatı

Ajvar-Balkan mətbəxinin şirin qırmızı bibərdən hazırlanmış tərəvəz qəlyanaltısıdır. Bu ləziz qəlyanaltı çox funksionladır. İstər çörəyin üzərinə yaxıb yeyə , istər ətlə süfrəyə verə bilərsiniz. qurman.az ləziz qəlyanaltının reseptini təqdim edir.

Balkan Mətbəxinin Əvəzsiz Ajvar Salatının tərkibi:

  • 4 ədəd rəngli bibər
  • 1-2 ədəd badımcan
  • 1-2 diş sarımsaq
  • 3 xörək qaşığı zeytun yağı
  • 1 xörək qaşığı alma sirkəsi
  • duz, istiot, paprika tozu

Balkan Mətbəxinin Əvəzsiz Ajvar Salatıının hazırlanma qaydası:

İlk öncə tərəvəzləri ocağın üzərində və ya sobada közləyin. Daha sonra bir qaba yığıb üzərini strec salafanla bağlayın və 10-15 dəqiqə kənarda saxlayın. Közlənən tərəvəzlərin qabığını soyub 1-2 dəqiqəlik blenderdən keçirin. Üzərinə sarımsaq, zeytun yağı, sirkə və ədviyyatları vurub yenidən blenderdən keçirin. Blenderdən keçirtdikdən sonra qazana töküb vam odda bir az qatılaşana qədər bişirin.скачать dle 12.1


Ən çox oxunanlar
Yeni xəbərlər
Tags
Təqvim
«    Декабрь 2022    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Statistika