16.08.2022 Paylaşdı: Qurman 198 0

Balığın Növlərinə Görə Bişirilmə Qaydası

Balığın Növlərinə Görə Bişirilmə Qaydası

Sentyabr ayından etibarən artıq  balıq mövsümü başlayıb. Adətən balıq  “r” hərfi olan aylarda yeyilir. Zəngin vitamin tərkibi və güclü qida dəyəri baxımından olduqca faydalı olan balıqları böyükdən kiçiyə hər kəs nizamlı olaraq yeməlidir. Omega-3 baxımından zəngin olan bu qidanın ürək damar xəstəliklərinə qarşı da qoruyucu bir təsiri var. Həmçinin yağ nisbəti aşağı olduğu üçün də çəkiyə nəzarət baxımından da əhəmiyyətlidir. Hər balığın mövsümü fərqlidir. Mövsümündə istifadə edilən balıqlar hər zaman daha ləzzətlidir. Mövsümü qədər balığın necə bişirildiyi də olduqca əhəmiyyətlidir.
Qurman.az  sizlər üçün balığın növlərinə görə bişirilmə qaydasını təqdim edir.скачать dle 12.1


Ən çox oxunanlar
Yeni xəbərlər
Tags
Təqvim
«    Февраль 2023    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Statistika