Təzə gicitkən şorbası resepti
4 dəqiqə
Tərkibi:
0,5 dəstə cəfəri
1 x.q. limon şirəsi
duz
2 x.q. soyudulmuş xama
2 kartof
0,5 dəstə şüyüd
1 baş soğan
böyük dəstə gicitkən (100 q)
1 yerkökü
bitki yağı
0,5 dəstə cəfəri
1 x.q. limon şirəsi
duz
2 x.q. soyudulmuş xama
2 kartof
0,5 dəstə şüyüd
1 baş soğan
böyük dəstə gicitkən (100 q)
1 yerkökü
bitki yağı
Hazırlanması:
Kartofu təmizləyin. Qazanda yarım litr suyu qaynadın. Duz səpin, kartofu içində tam bişirin. Suyunu atmayın. Qaynar kartofu püre halına salın, xamayla qarışdırın, sonra yenidən qazandakı suya əlavə edin, qarışdırın. Orta itilikli odda bişirin.
Soğan və yerkökünü təmizləyin. Saman kimi doğrayıb bitki yağında 4 dəqiqə qovurun. Şorbaya əlavə edin.
Göyərtiləri yuyun, qurudun. Xırda doğrayın. Gicitkənin üstündən qaynar su axıdın, sonra digər göyərtilərlə birlikdə şorbaya əlavə edin. Limon şirəsi, duz, istiot əlavə edin. 2 dəqiqə sonra ocaqdan götürüb boşqblara çəkin.
Hörmətli istifadəçi, siz saytımıza qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusuz. Saytımızın bütün imkanlarından istifadə etmək üçün qeydiyyatdan keçməyiniz tövsiyyə olunur.
Oxşar reseptlər
Açar sözlər
almaların bibəri Bolqar Buğa Bürcü qadını dle doğranmış doğrayın Ev şəraitində pendir hazırlamağın 7 üsulu gözləyin haber kənara limon nazik Noxudu or Pendir Pomidor qarışdıra qatmaya qaşığı qoyun salat Sonr Sonra soyub soğan stəkan suyunu sıxın Taxta ulduz fali uyğun xiyar yaşıl yerləşdirilir Zeytun zövgə çəkəcək üstünə şəklindəSorğu Bütün sorğu
Sitemizi değerlendirin